Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Общи условия

ВНИМАНИЕ! Препоръчваме Ви да отделите известно време, за да се запознаете с Общите условия за използването на този сайт.

С разглеждането на съдържанието и поръчката на каквито и да било продукти от www.kasil.bg Вие приемате, че сте съгласни с настоящите Общи условия.

Настоящия текст съдържа общите условия, съгласно които фирмата “КАСИЛ“ ООД предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет магазина www.kasil.bg. Тези условия обвързват всички потребители.

Цени

– Цените на сайта са с включен ДДС

– Екипът на сайта запазва правото си да променя цените на продуктите  по всяко време без предварително уведомление на потребителите.

– Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

– При допуснати технически грешки в публикуването на сайта ние имаме правото да откажем изпълнението на поръчката без да дължим обезпечение на потребителя с изключение на това ако има допълнителни суми платени от потребителя.

– Характеристиките или цените на продуктите, описани в сайта, могат да бъдат промянени по всяко време, съобразно борсовата цена на благородните метали.
Поради технически причини е възможно в описанието да се съдържат грешки, за които КАСИЛ ООД предварително се извинява на своите Клиенти. Възможно е описанията на продуктите да бъдат понякога непълни. Въпреки това, от КАСИЛ се стремим да предоставим най-подходящата и важна информация, като се свързваме идвидидуално със своите клиенти. https://www.kitco.com/

Гаранция за качество

Гарантираме, че предлаганите от нас сребърни бижута са с проба 925 (съдържат 92,5% сребро(Ag) и 7,5% мед(Cu)). Пробата на златните бижута е 585 – 14к.

Всички продавани бижута от сребро и злато са маркирани с държавен маркер на видно място със задължителните държавни знаци съгласно Валутният закон и прилежащите км него наредби!

При закупуване на нашите бижута получавате сертификат за качество, който служи и като гаранционна карта със срок от 1 година.

Гаранцията се признава само срещу представен сертификат и Касов бон.

Отказ и връщане на стоката

Всеки потребител има право да се откаже от поръчаните стоки в 7 дневен срок от получаване на стоката в случай, че тя не е използвана, не е нарушавана целостта на опаковката и е във вида, в който е получена, както и условията по чл.55 от ЗЗП.
Рекламации не се приемат в случай, че потребителят е посочил грешен размер на пръстен или друго изделие. Ако потребителят желае, фирма КАСИЛ ООД ще извърши корекция на изделието, но за сметка на потребителя.

Търговски марки

Информацията, както снимките на продуктите използвани в този сайт са търговски марки и са защитени от закона за авторско право, които са притежание на фирма КАСИЛ ООД.

Права и задължения съгласно закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП Ви предоставяме свободно следната информация:
1. Името и адреса на фирмата са: “КАСИЛ” ООД, ЕИК BG 160065893, Пловдив 4000, ул.Огнево №6
2. Основните детайли за представяне на всеки продукт са изписани подробно в страницата
3. Цената на стоката е с ВКЛЮЧЕНО ДДС и е изписана под всеки артикул
4.Стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на продуктите се добавят в процеса на поръчка и можете да ги видите в страницата с детайли на всеки продукт или в категорията СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА
5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при средствата за комуникация с Вас.
6. Начините и сроковете за доставка са описани подробно в категорията СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА
7. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Конфиденциалност на личните данни

ДОСТАВЧИКЪТ гарантира конфиденциалността на личните данни по Закона за защита на личните данни. Личните данни на Потребителя, които той попълва при регистрация, се използват от ДОСТАВЧИКЪТ както следва:
-Име и фамилия на потребителя: за адресиране и приемане на поръчката
-Адрес: за извършване на доставката и изпращане на фактури.
-E-mail: за потвърждаване на поръчката и датата на доставка.
-Телефон: за потвърждаване на поръчката и доставката, или в случай на проблем с наличностите.

ДОСТАВЧИКЪТ се ангажира да не предава личните данни на трети лица, освен в отговор на запитвания от страна на ДОСТАВЧИКЪТ за продукти и услуги или при поискване от държавните органи при наличието на влязло в сила съдебно решение.

ДОСТАВЧИКЪТ има право, да запазва информация за ПОТРЕБИТЕЛЯ, разположена на сървъра на ДОСТАВЧИКЪТ и да ги предостави на съответните държавни органи в случаите, когато това е необходимо за запазване правата, законните интереси и сигурността на ДОСТАВЧИКЪТ, както и в случаите, когато материалите или информацията са изискани от съответните държавни органи.

Гаранционни условия

Гаранцията покрива:

   Изпадане на камък вследствие на недобро монтиране върху металната част.

   Явни производствени дефекти.

Срок за отстраняване на повредата е 7 работни дни от датата на приемане на продукта от фирма КАСИЛ ООД.

Гаранционното обслужване може да бъде невалидно при:
– Липса на сертификата издаден при покупката и касовият бон.
– При опит за отстраняване на дефекта от неупълномощени лица
– Повреди възникнали в следствие на механични повреди, удари  или смачкване

  • Нормалното износване на металната част или камъните, изразяващи се в драскотини и износване на покритието на метала, както и потъмняване на среброто.

  • Промяна в цвета на среброто вследствие на контакт с минерална вода, козметични или почистващи препарати.

Транспорта при изпълнението на гаранционните условия до сервиза на фирмата се поема от клиента.

СРОК НА ДОСТАВКА

Бижутата се изпращат след потвърждение от клиента в срок от 2 до 7 работни дни, в зависимост от наличността.

Преди празници – Коледа, Нова Година и Великден са възможни закъснения.

Когато е необходима корекция в размера на бижуто, доставката се извършва до 10 работни дни от датата на поръчката.

Ако по някаква причина желаете вашата поръчка да бъде изпратена с някаква по-специална опаковка или начин на доставяне, моля обадете се на телефон  0888/704973 и ни информирайте за вашето предпочитание след като сте направили поръчката.

Моля, имайте предвид, че продуктите се доставят в транспортна опаковка. Ако желаете може допълнително да закупите специална опаковка.

 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Доставката на всички стоки, поръчани чрез електронния магазин – www.kasil.bg се изпълнява от куриерска фирма Econt Express на следните цени:

До врата с Econt Express на поръчка до 400.00 лeва – 8 лева за цялата страна;

До офис на Econt Express на поръчка до 400.00 лeва – 6 лева за цялата страна;

При суми над 400 лв, куриерската услуга е за наша сметка. За по-малки поръчки доставката е за сметка на получателя.

 

За нас

Фирма КАСИЛ ООД е собственик на електронен маагазин www.kasil.bg за бижута от благородни метали – сребро и злато. Вече 10 години фирмата успешно работи в бижутерският сектор, за достави удоволствие и радост на своите клиенти с качествен и изискан дизайн на бижутата си. Фирмата е вносител и производител на сребърната и златна бижутерия.

Доказал се бранд през всички тези години, тя е притежател на запазена марка за своите бижута. Всяко изделие е придружено с гаранционен сертификат за качество и производство.

Към момента има действащи 4 магазина и работилница на територията на град Пловдив.