Търсене
Close this search box.
Търсене
Close this search box.

Връщане и замяна

Dafi-fashion.net предоставя възможността, ако по някаква причина не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт,или не сте улучили желания от вас размер, да го върнете и получите заплатената от Вас сума обратно,или да замените размера с друг, при условие, че продуктът се върне във  вида , в който е доставен,със запазена фабрична опаковка и качествени характеристики. 

От хигиенна гледна точка долно бельо не подлежи на връщане и замяна ! Продукти подлежащи на връщане са такива, които не са преминали никаква допълнителна обработка / гладене, пране, рязане и други действия нарушаващи цялостта на продукта, както и премахване на съпътстващите продукта оригинални етикети/. Разходите по връщането на продукт/и са изцяло за сметка на Купувача.

Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите не отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви го/ги върнем, като разходите за това са за Ваша сметка, а сумата за закупуване става невъзвращаема. 

 В случаите на дефектна стока или объркан продукт, доставката е за сметка на продавача, в такъв случай , моля разгледайте описанието за РЕКЛАМАЦИЯ . 

Продукти, изпратени от клиенти до Нас за подмяна или връщане с наложен платеж чрез куриер НЯМА да бъдат приемани! Възстановяването на заплатена сума за закупен продукт се извършва след приемане на пратката от наша страна и се уверим в нейната цялост в срок от  14 дни.

Може да върнете закупения продукт/и в рамките на 15 календарни дни от деня на получаване на продукта.

 Изпратете ни пратката до получател „ ДАФИ 90 „ ЕООД , град Кричим до офис на куриер – Еконт ул. Тракия № 26 , или Спиди офис №311.Тел. номер: 0897554405 .

При връщане на продукт, моля  да ни уведомите на тел.0897554405 , 0897694483 .

Щом получим от Вас изпратения за връщане продукт/и и ако той/те отговарят на горепосочените условия за връщане ,  заплатената сума ще бъде възстановена по БАНКОВ ПЪТ. При възстановяване на сума по банков път не се удържат допълнителни такси , освен такса ДОСТАВКА  , в случаите , в които продуктът е от поръчка с безплатна доставка , и след връщането на продукта , поръчката генерира стойност по-ниска от 80,00 лева. Срок за възстановяване до 7 работни дни.